MERSİN / MEZİTLİ - Mersin Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi

Haz

Yılsonu konserimizin ve sergimizin hazırlanıp sunulmasında katkı sunan bütün idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Mezitli Belediyesi tarafından Soli Güneş Festivali Kapsamında Düzenlenen 4. Liselerarası Müzik Yarışması'nda 1.lik, 2.lik ve 2 mansiyon ödülü alarak yarışmaya ve geceye damgamızı vurduk. Bravo çocuklar!

May

"Sanat Kırsalda" projesi kapsamında Silifke ve Gülnar'da konser ve resim çalışmalarımız büyük ilgiyle karşılandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kapsamında Saat 17.30'da Mersin Forum AVM'de okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan Popüler Müzik Konserimize davetlisiniz.

BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

May

28 Nisan Cuma günü Yenişehir Mesleki Teknik Meslek Lisesi'nde " Geleceğin Şefleri Meslek Liseleri Yemek Yarışması" nda okulumuz pop-rock grubu Grup Veba ve 11 Müzik sınıfı öğrencilerimizden oluşan yaylı çalgılar topluluğu sergiledikleri sahne performansları ile ruhlara hitap ederek okulumuzu temsil etmenin haklı gururunu bizlere birkez daha yaşattılar.  Yarışmada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Nis

Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "100. Yıl 100 Fidan Projesi"kapsamında okul bahçemize zeytin fidanları diktik. Başta okul idaremiz olmak üzere emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir. K. Atatürk

Nis

Kütüphaneler haftasını okulumuzda gerçekleştirilen program ile kutladık. Emepi geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız.

Mrt

21 MART DÜNYA ORMANCILIK GÜNÜ VE HAFTASI KAPSAMINDA DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN "YARIN SEN DE BİR FİDAN DİK PROJESİ" KAPSAMINDA OKULUMUZDA FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

İSTİKLAL MARŞI'MIZIN KABULÜNÜN 102. YIL DÖNÜMÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜNDEKİ VALİLİK PROGRAMINDA VE OKUL PROGRAMINDA GÖREV ALARAK BAŞARILI BİR ORATORYO GÖSTERİSİ SERGİLEYEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLARIZ.

Ock

NEVİT KODALLI GÜZEL SANATLAR LİSESİ OLARAK GÜZEL ÖĞRETMENLERLE, GÜZEL ÖĞRENCİLERLE, GÜZELLİKLERLE GEÇEN BİR DÖNEMİ, GÜZEL BİR KARNE TÖRENİ İLE TAÇLANDIRDIK.

HEPİMİZE GÜZEL TATİLLER :))